Vakantie-opvang

Wij bieden deskundige opvang van uw konijnen en/of cavia’s tijdens uw vakantie. We zijn een kleinschalige opvang en hierdoor kunnen we alle logés voldoende tijd en aandacht bieden. Het welzijn van uw dieren staat voorop!

Voor de konijnen hebben we verschillende ruime buitenverblijven beschikbaar. Een konijnenflat met drie verblijven van 270 cm lang, 80 cm diep en 65 cm hoog. En een tweede konijnen-/caviaflat met drie verblijven van 220 cm lang en 80 cm diep. Daarnaast bieden we de konijnen dagelijks extra loopruimte in een ruime ren.

Opvang van binnenkonijnen in overleg.

Cavia’s verblijven in een binnenkooi (120×60 cm voor twee cavia’s; 100×50 cm voor één cavia). Voor groepjes van drie of vier cavia’s hebben we een groter verblijf beschikbaar. Bij goed weer kunnen ze overdag ook in een ren op het gras rondlopen.

Overige knaagdieren in overleg. In de meeste gevallen dient u zelf het verblijf mee te brengen.

Konijnen en knaagdieren kunnen slecht tegen wisseling van krachtvoer. Wij vragen u daarom om voldoende eigen voer voor de dieren mee te brengen. Wij zorgen voor de rest: dagelijks vers hooi, water, groenvoer, kruiden, takken, bodembedekking, speelgoed en de nodige aandacht!

Konijnen dienen gevaccineerd te zijn tegen myxomatose, RHD1 en RHD2.

Vachtverzorging, het knippen van nageltjes en het toedienen van meegebrachte medicatie doen wij graag voor u.

Indien uw dieren niet gewend zijn aan honden (wij hebben een labrador), gelieve dit dan even aan te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Onze voorwaarden vindt u hier.